Băsescu, nou atac la Ponta: Obiectivul meu e să ajungă la nivelul la care să nu mai poată deveni preşedinte

Şeful statului, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că obiectivul său este ca în noiembrie Victor Ponta să ajungă la un nivel la care să nu mai poată deveni preşedintele României.

RomaniaTV.net
17 mai 2014, 11:45
Băsescu, nou atac la Ponta: Obiectivul meu e să ajungă la nivelul la care să nu mai poată deveni preşedinte

Prezent la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară Alba, acesta a fost întrebat ce se va întâmpla cu România după plecarea sa de la Cotroceni, Traian Băsescu afirmând că „e uşor de răspuns”.

„Dacă aţi văzut, ca răspuns la atacurile mizerabile pe care Ponta şi televiziunile lui le fac la adresa mea, a familiei mele, nu ezit să răspund. Iar obiectivul meu, chiar dacă această atitudine are pierderi electorale şi pentru mine, este ca până în noiembrie acest om să ajungă la un nivel la care să nu mai poată deveni preşedintele României”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu a participat sâmbătă, alături de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară Alba la Casa de Cultură a Studenţilor şi s-a întâlnit cu membri ai conducerii Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.