Băsescu, acuzaţii grave: Ponta şi-a făcut casă la Cornu pentru că în construcţii se spală cel mai bine banii

Traian Băsescu îl acuză pe premierul Victor Ponta de spălare de bani. Preşedintele a făcut această declaraţie, sâmbătă, la Şcoala de vară a PMP. 

13 sept. 2014, 13:41
Băsescu, acuzaţii grave: Ponta şi-a făcut casă la Cornu pentru că în construcţii se spală cel mai bine banii

Președintele consideră că acesta a fost principalul scop al premierului atunci când și-a construit casa de vacanță de la Cornu.

Victor Ponta: Mandatul meu de preşedinte al PSD se va încheia pe 16 noiembrie

”Ponta și-a făcut casă la Cornu ca să spele banii, că în construcții se spală cel mai bine banii.”, a declarat Băsescu.

Ministrul Darius Vâlcov susţine că a fost AMENINŢAT de Bercea: „A intrat peste mine în şedinţă!”

De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a mai spus că obiectivul major al premierului Victor Ponta este de a câştiga Preşedinţia României pentru putea pune sub control justiţia.

„Este o caracteristică a PSD, dar şi a activului lor: ura împotriva statului, ura împotriva justiţiei, ura împotriva legii. Ei vor legea să o facă ei pentru ei şi neamurile lor, prietenii lor, dar nu pentru ţară. Ăsta este şi obiectivul major al lui Victor Ponta şi al lor: câştigarea Preşedinţiei pentru a putea pune sub control justiţia. Şi nu este nicio deosebire între modul cum gândeşte Victor Viorel Ponta şi Voiculescu, Victor Viorel Ponta şi celebrul senator Voicu, care trafica şi chema la ordine judecători, trafica sentinţe ş.a.m.d. Deci nu sunt deosebiri. Acesta este semnalul îngrozitor. E ca un giulgiu aruncat peste ţară mentalitatea PSD cu privire la lege şi la justiţie”, a afirmat şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu a participat sâmbătă la Şcoala de vară a PMP desfăşurată la Mamaia.