Băsescu: Singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură împotriva Guvernului

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că "opoziţia” continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE şi că singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură împotriva Guvernului pentru că, altfel, "totul este o farsă a unor lideri politici gen Ludovic Orban şi Dan Barna".

RomaniaTV.net
26 sept. 2018, 12:45
Băsescu: Singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură împotriva Guvernului

Într-un mesaj postat miercuri pe Facebook şi intitulat „Moţiune de cenzură, acum!”, Traian Băsescu afirmă că „opoziţia” continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE şi că moţiunile simple pentru Carmen Dan şi împotriva „ucigaşului de porci Daea” au avut efect constituţional zero.

Citeşte şi: Premierul este în pericol de a pierde puterea. Va avea loc o moţiune de cenzură

„Opoziţia a început procedura de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor pentru a-l putea demite pe Liviu Dragnea,rezultatul va fi zero. Uite aşa ne prefacem a fi în opoziţie când de fapt cea mai mare problemă a ţării este Guvernul Dăncilă. Singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură împotriva Guvernului. Altfel, totul este o farsă a unor lideri politici gen Ludovic Orban si Dan Barna. Sau poate după revenirea în partid a usl-istului Crin Antonescu PNL-ul a devenit nostalgic şi trăieşte din amintiri… Ce vremuri…”, scrie fostul preşedinte Traian Băsescu.

El adaugă că opoziţia trebuie să facă ceva pentru România şi măcar să încerce demiterea Guvernului Dăncilă.