BĂTAIE ca în ringul de box în cancelarie, între două profesoare

Cancelarie, transformată în ring de bătaie. S-a întâmplat la o şcoală din judeţul Vaslui, unde două profesoare s-au certat crunt. Una dintre ele a cedat nervos şi şi-a pălmuit rivala, de faţă cu toţi colegii. Bătaia din cancelarie s-a mutat la poliţie, acolo unde profesoara agresată a depus plângere.

21 oct. 2014, 05:31
BĂTAIE ca în ringul de box în cancelarie, între două profesoare

O profesoară în vârstă de 34 de ani de la Şcoala „Virgil Caraivan” din comuna Suletea, judeţul Vaslui, s-a ales cu dosar penal după ce i-a aplicat mai multe lovituri unei învăţătoare, de 26 de ani, chiar în cancelaria unităţii de învăţământ, potrivit vremeanoua.ro. Cea din urmă, victima, este soţia primarului comunei Suletea, Ciprian Tămaş.

Scandalul a izbucnit de la o datorie pe care edilul ar fi avut-o către soţul profesoarei. Iritată de atâtea reproşuri, învăţătoarea a stropit-o pe cealaltă cu suc. În replică, profesoara i-a aplicat cu toată puterea o palmă tinerei.

Totul s-a petrecut pe holul şcolii, în prezenţa elevului de serviciu. Scandalul s-a mutat apoi în cancelarie, iar în apărarea învăţătoarei a sărit şi sora ei, cadru didactic la aceeaşi instituţie. Potrivit unor surse, deşi a încercat să le despartă, aceasta a încasat şi ea mai multe palme.

Citeşte şi: RĂFUIALĂ SÂNGEROASĂ FILMATĂ pe o stradă din Timişoara de un martor VIDEO