Bătaie ca într-un ring de box într-un club din Gorj VIDEO

Scene de o violență uluitoare au avut loc într-un club din Peștișani, judeţul Gorj. Un tânăr a fost snopit în băttaie şi calcat în picioare de patru indivizi. Iniţial agresorii au fost reţinuţi de poliţişti, însă magistraţii au decis ca agresorii să fie cercetati în libertate.

RomaniaTV.net
09 feb. 2018, 07:56
Bătaie ca într-un ring de box într-un club din Gorj VIDEO

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au fost sesizați de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Scoarta, despre faptul că la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orelor 02:30, în timp ce se afla în incinta unei discoteci din Peștișani, ar fi fost agresat de mai multe persoane. În urma cercetărilor a reieşit faptul că agresorii sunt patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, toţi din comuna Runcu. În imaginile surprinse de camerele video, difuzate de gorj-domino.ro, se vede clar cum cei patru îl lovesc cu picioarele cu pumnii, apoi cu un scaun pe tânărul de 26 de ani.

Poliţiştii i-au reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, pe cei patru tineri pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, însă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu au decis ca doi dintre aceştia să fie cercetaţi sub control judiciar, iar alţi doi în stare de libertate.