Bătaie ca-n codru între femeile lui Guţă. Beyonce de România a sunat de urgenţă la 112

Mădălina Dumitriu, alias Beyonce de România, a fost bătută de Narcisa, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, în casa din Popeşti Leordeni. Mai mult decât atât, se pare că femeia i-a spart şi geamurile locuinţei.

22 oct. 2014, 20:30
Bătaie ca-n codru între femeile lui Guţă. Beyonce de România a sunat de urgenţă la 112

Un scandal monstru a avut loc miercuri seară între femeile lui Nicolae Guţă. Potrivit România TV, Narcisa a mers în Popeşti Leordeni, cu gândul de a o pune la punct pe Beyonce de România, actuala iubită a lui Nicolae Guţă şi mama celui de-al zecelea copil al manelistului. Se pare că reglarea de conturi nu s-a făcut doar verbal, cele două luându-se la bătaie.

Potrivit surselor din Poliţie, Narcisa nu a mers singură acasă la Beyonce de România, ci însoţită de trei bărbaţi care i-au furat banii şi bijuteriile. Imediat după agresiune, Mădălina Dumitriu a sunat la 112.

Motivul disputei dintre femei ar fi fost un telefon pe care Narcisa l-a primit din partea lui Beyonce în care blonda l-ar fi jignit pe Alberto, băiatul Narcisei cu Nicolae Guţă.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de Poliţie care a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum au avut loc evenimentele şi cine sunt vinovaţii.