Bătaie CRÂNCENĂ între elevele unui liceu din Câmpina

Două eleve din Câmpina, una în vârstă de 15 ani, alta de 17 ani, au ajuns la spital în urma unei altercații care a avut loc în parcarea din fața unui club din oraş.

10 ian. 2017, 15:08
Bătaie CRÂNCENĂ între elevele unui liceu din Câmpina

Potrivit martorilor, Oana C., în vârstă de 17 ani, elevă la liceul Nicolae Grigorescu din Câmpina a fost așteptată la ieșirea din club de alte două fete, Lavinia N. și Diana A, amândouă în vârstă de 15 ani, eleve la Liceul Energetic din Câmpina. Între cele trei a început o ceartă care a degenerat într-o bătaie în toată regula, scrie ziarulincomod.ro.

Scene de o violenţă extremă între elevele unui liceu din Timişoara VIDEO ŞOCANT

Martorii spun că Oana C. a fost atacată de cele două fete, trântită la pământ și lovită în față cu bocancul. Se pare că în altercație a intervenit și un băiat, care a încercat să le despartă, iar una dintre bătăușe s-a ales cu o rană la picior.

Oana C. a ajuns la Spitalul Floreasca din București cu răni grave în zona feței și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Lavinia N. a ajuns la Spitalul Municipal din Câmpina unde a fost tratată.

Poliția Câmpina spune că până la acest moment nu există nicio reclamație din partea părinților, dar s-au sesizat din oficiu și fac verificări după ce pe rețelele de socializare au apărut informații legate de acest caz.