Bătaie CRÂNCENĂ la Varşovia. VIOLENŢE între fanii Legiei şi cei ai lui Ajax VIDEO

Scene şocante, joi, la Varşovia, înainte şi după meciul dintre Legia şi Ajax Amsterdam disputat în manşa tur a 16-imillor de finală din Europa League. Fanii celor două echipe s-au bătut prin tot oraşul.

17 feb. 2017, 11:11
Bătaie CRÂNCENĂ la Varşovia. VIOLENŢE între fanii Legiei şi cei ai lui Ajax VIDEO

Un grup de 50 de suporteri ai lui Ajax se aflau într-un bar numit Chmury, când, aproximativ 50 de susținători mascați ai Legiei au năvălit peste ei. La început, aceștia au aruncat cu pietre, însă, după ce au ajuns în interior, au început să arunce în olandezi cu mese și cu scaune.

„Aveau la ei benzină și torțe, întregul pub este distrus. Aveau și arcuri și săgeți la ei”, a dezvăluit un suporter al lui Ajax, citat de jurnaliştii de la „Telegraaf”.

Ultraşii Legiei au fost ajutaţi de suporterii batavi ai echipei ADO Den Haag. Înfrăţiţi cu fanii din Varşovia de mai bine de 30 de ani, olandezii s-au deplasat în capitala Poloniei pentru a le aplica o corecţie rivalilor de la Ajax.

În Polonia au fost prezenţi aprovimativ 700 de suporteri ai celor de la Ajax Amsterdam. Meciul Legia Varşovia – Ajax s-a disputat joi şi s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.