Bătaie cruntă cu vecinul, bărbat mutilat. Medicii spun că riscă să-şi piardă un ochi

Riscă să-şi piardă un ochi după o bătaie cruntă. Este drama unui bărbat din Galaţi care a ajuns la spital cu răni grave în urma unui scandal cu un vecin pe care-l acuza de furt.

12 feb. 2016, 10:38
Bătaie cruntă cu vecinul, bărbat mutilat. Medicii spun că riscă să-şi piardă un ochi

Tot scandalul a început când victima a mers să îşi vadă plantaţia de vie şi a văzut că îi lipsesc mai multe bucăţi de sârmă. Nervos, a dat vina pe un vecin despre care ştia că a mai furat din gospodării şi atunci a început scandalul.

„El l-a chemat pe un nepot de-al lui. Ăla a venit cu un hârleţ, el avea o ghioagă şi au sarit la mine în vie şi au început să îmi dea în cap. Noroc că am avut o căciula că altfel îmi crăpa capul”, a povestit barbatul batut.

Plin de sânge, bărbatul a fost dus acasă de un alt localnic, apoi a fost dus de urgenţă la spital. Potrivit România TV, victima riscă acum să-şi piardă un ochi din cauza loviturilor. Bărbatul spune că nu este prima oară când are probleme cu agresorii. Aceiaşi indivizi, l-au băgat în spital şi în 2013, iar vara trecută au intrat peste el în casă.

„Au intrat peste mine mi-au rupt şi poartă şi gard şi uşă de metal să intre să mă omoare în casă”, a mai spus barbatul batut.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Vezi si> O femeie din Timiş a fost bătută crunt de iubitul cunoscut pe internet