Bătaie cruntă într-o sală de clasă: Două eleve s-au lovit cu pumnii şi picioarele VIDEO

Două eleve din clasa a XI-a de la Colegiul Național "Iulia Haşdeu" din Lugoj au fost filmate în timp ce se băteau chiar într-o sală de clasă, sub privirile colegii lor. Incidentul s-a petrecut chiar înainte de vacanța de Paști.

06 mai 2015, 07:48
Bătaie cruntă într-o sală de clasă: Două eleve s-au lovit cu pumnii şi picioarele VIDEO

Două eleve de la Colegiul Național „Iulia Haşdeu” din Lugoj şi-au împărţit pumni şi picioare în sala de clasă, potrivit cetateanul.ro. Cele două fete ar fi pornit cearta după ce una dintre ele i-ar fi adresat cuvinte jignitoare celeilalte. Tot incidentul a fost filmat de colegii de clasă care au asistat pasiv la scandal şi s-au amuzat pe seama lor.

VEZI ŞI: COPIL BĂTUT şi pus să muşte clanţa uşii, în toaleta şcolii. Mesajul DISPERAT al unui părinte

Spre finalul clipului, una dintre fete îi prinde celeilalte gâtul cu ambele brațe, trăgând-o spre unul dintre geamurile deschise ale clasei. În ultimul moment, chiar înainte ca fata să ajungă cu capul în geam, una dintre colegele celor două trage fereastra din calea bătăușelor, astfel că un incident ce se putea termina cu urmări deosebit de grave este evitat.

Se efectuează cercetări, nu putem da mai multe detalii acum„, a declarat Letiția Fedorca, directorul Colegiului Național „Iulia Haşdeu” din Lugoj.

CITEŞTE ŞI: RESTRICŢII într-o şcoală din Sibiu după ce un elev a fost BĂTUT cu sălbăticie în toaleta şcolii VIDEO