Bătaie cruntă într-un liceu. Elevii s-au încăierat cu mături VIDEO

Scene şocante au fost filmate într-o şcoală din Târgu Jiu. Doi elevi s-au bătut violent chiar pe holul unităţii de învăţământ. Un alt coleg i-a filmat în timp ce-şi împărţeau pumni şi picioare şi chiar se loveau cu o mătură. Înregistrarea a ajuns şi la inspectorat.

13 apr. 2016, 10:31
Bătaie cruntă într-un liceu. Elevii s-au încăierat cu mături VIDEO

Doi elevi s-au bătut violent pe holul Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. Aceștia au fost filmați de alți colegi de-ai lor în timp ce își împart pumni și picioare, iar înregistrarea cu elevii a ajuns inclusiv la Gheorghe Nichifor, directorul liceului. Conducere a început o anchetă.

În imagini se vede cum unul dintre copii, băiatul unui medic din municipiu, îşi loveşte colegul cu o coadă de mătură, iar aceasta se rupe efectiv în capul adversarului. Poliţia va fi sesizată în acest caz.

„Este o anchetă internă în derulare. Vom trimite o adresă poliţiei. Am anunţ jandarmeria. Am văzut şi eu filmuleţul la un copil. Am chemat părinţii şi sunt foarte supăraţi. Vom convoca Consiliul clasei şi vedem ce măsuri se vor propune. E prima dată când se bat la noi în şcoală”, a declarat Gheorghe Nichifor, directorul Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, potrivit gorj-domino.ro.