Bătaie de joc şi nepăsare. Bătrână cu handicap, purtată pe braţe la CEC pentru câteva sute de lei

Umilinţă cruntă pentru o bătrână cu handicap din Botoşani! Femeia, imobilizată la pat, a fost purtată pe braţe la CEC ca să semneze câteva acte şi să-şi poată ridica subvenţia pentru terenul agricol de căteva sute de lei. Totul în condiţiile în care, aceeaşi bancă a acordat un credit de peste 4 milioane de lei familiei preşedintelui Traian Băsescu, prin telefon.

05 nov. 2014, 21:17
Bătaie de joc şi nepăsare. Bătrână cu handicap, purtată pe braţe la CEC pentru câteva sute de lei

O batrana de 82 de ani, imobilizata la pat, a fost adusa marţi pe brate la sucursala CEC Bank Dorohoi, pentru a semna niste acte si a ridica subventia agricola.

Teodora Padurariu din Poiana, comuna Braiesti, are aproape trei hectare de pamant pentru care avea de luat aproximativ 330 de lei, prima transa a subventiei. Desi fiul, Danut Padurariu, avea imputernicire si ar fi putut ridica banii, reprezentantii de la ghiseu i-au explicat ca trebuie sa vada exact situatia batranei, aceasta trebuind sa-si actualizeze datele.

„Ma plimba pe drumuri, sa aduc la banca o femeie paralizata de aproape doi ani. De la ghiseu mi s-a spus dimineata ca nu se discuta, sa vina titularul contului”, a spus Danut Padurariu, potrivit portal.radioiasi.ro. Drept urmare, barbatul a mai facut un drum acasa si s-a intors cu batrana la banca.