Revoltător: Bătaie generală în clasă, între fete VIDEO

Nicio zi fără bătăi în şcoli! Elevii filmează altercaţiile şi se fălesc cu ele pe site-urile de socializare. Este şi cazul unor elevi din Vrancea, care au participat la o bătaie generală în clasă, informează România TV.

17 feb. 2013, 14:24
Revoltător: Bătaie generală în clasă, între fete VIDEO

Scenele de violenţă au avut loc la liceul „Ioan Slavici”, din oraşul Panciu, judeţul Vrancea. Cel mai probabil incidentul s-a petrecut în timpul unei pauze dintre orele de curs.

Două eleve s-au luat la bătaie după o ceartă zdravănă din cauza unui băiat. În scurt timp spiritele s-au încins, iar cearta s-a transformat într-o adevărată bătălie la care au participat toate fetele din clasa respectivă. Elevele s-au tras de păr şi s-au lovit cu pumnii şi picioarele, asta în timp ce erau încurajate de pe margine de băieţii din clasă. Mai mult, aceştia au filmat întreaga scenă şi au postat filmuleţul pe YouTube.

Din păcate, astfel de situaţii sunt frecvent întâlnite în şcolile din România, asta în ciuda măsurilor de disciplină impuse în cadrul unităţilor şcolare, dar care nu reuşesc să pună capăt violenţei din şcoli.

Citeşte şi Elevi BĂTUŢI şi UMILIŢI de colegi de şcoală. Vezi oraşele cu cele mai multe cazuri de violenţă VIDEO