Bătaie în plină stradă în Capitală, după o altercaţie în trafic

Un şofer a fost snopit în bătaie de doi pietoni, după ce s-a luat la ceartă cu aceştia. Ambele tabere se acuză reciproc că au trecut pe roşu în dreptul trecerii de pietoni. Bărbatul bătut a ajuns la spital, iar agresorii la secţia de poliţie.

RomaniaTV.net
03 mai 2017, 17:07
Bătaie în plină stradă în Capitală, după o altercaţie în trafic

Şoferul bătut era în autoturism cu copilul lui, în vârstă de aproximativ doi ani. La un moment dat, pe o stradă din zona Iancului s-a luat la ceartă cu doi pietoni. Şoferul susţine că aceştia au traversat neregulamentar.

Pietonii spun că şoferul s-a dat jos şi a vrut să-i agreseze cu o pompă, dar ce a urmat întrece orice limită. Victimele au devenit agresori şi l-au bătut pe şofer cu propriile lui arme. L-au lovit cu pompa în cap şi l-au umplut de sânge chiar sub ochii copilului său de 2 ani.

Şoferul a fost dus la spital de un echipaj SMURD, iar ceilalţi doi tineri au fost duşi la audieri. Poliţiştii îi cercetează pentru loviri şi alte violenţe.

Incident în trafic şi la Craiova

Un scandal sangeros în plină stradă a avut loc şi la Craiova. Ciri Mayer, un cântăreţ cunoscut în Dolj, a fost bătut pentru un loc de parcare.

Scandalul s-a petrecut chiar în centrul oraşului. Cântăreţul Ciri Mayer şi fiul său au fost loviţi până când au căzut la pământ. Agresorii s-au înfuriat când au văzut că cei doi au ocupat un loc liber de parcare. Nici apariţia poliţiştilor nu a potolit spiritele, iar mama unei tinere implicate în scandal a făcut un circ monstru chiar în faţa oamenilor legii.

Poliția a deschis dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe.