BĂTAIE în plină stradă, în Constanţa. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital

Un tânăr de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mai mulţi bărbaţi în trafic. El era împreună cu un prieten, care a scăpat pentru că a reuşit să se blocheze în maşină, informează România TV.

20 oct. 2014, 20:47
BĂTAIE în plină stradă, în Constanţa. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital

Altercaţia a avut loc într-un cartier din Constanţa. Cei doi tineri se aflau în autoturism în momentul în care au fost agresaţi de mai mulţi indivizi. Pe doi dintre ei se pare că îi cunoşteau.

Agresorii l-au lovit pe şofer cu pumnii şi cu picioarele, însă bărbatul care se afla pe scaunul din dreapta a reuşit să blocheze uşile autoturismului. La un moment dat, în încercarea de a scăpa, şoferul a dat în spate cu autoturismul şi a lovit un autobuz. Atunci agresorii au fugit de la faţa locului. Au sunat de urgenţă la 112, iar mai multe echipaje de poliţişti s-au deplasat la faţa locului.

Tânărul bătut a ajuns la spital în stare gravă.

Victima a spus că face parte dintr-o alianţă antidrog şi că a primit recent un mesaj de ameninţare prin care i se spunea că speră să înveţe ceva din experienţa aceasta şi să nu îi mai pârască la poliţie.

Citeşte şi RĂFUIALĂ SÂNGEROASĂ FILMATĂ pe o stradă din Timişoara de un martor VIDEO