Bătaie în plină stradă în Dej. Un bărbat a fost lovit cu bâtele până a intrat în comă

Bătaie de o cruzime greu de imaginat pe o stradă din Dej. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a ajuns în comă pe un pat de spital după ce a fost bătut cu bâtele de trei tineri din oraș. Cineva a anunțat poliția că o persoană zace pe asfalt după ce mai mulţi atacatori au coborât dintr-o mașină și l-au lovit, potrivit dejeanul.ro.

RomaniaTV.net
23 dec. 2017, 10:07
Bătaie în plină stradă în Dej. Un bărbat a fost lovit cu bâtele până a intrat în comă

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție dar și o ambulanță, care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Spitalul Municipal Dej. Deoarece rănile suferite au fost extrem de grave, după ce a primit îngrijiri la Dej a fost transferat la un spital din Cluj-Napoca.

În acest moment, bărbatul este internat la Clinica de Chirurgie având ambele picioare și o mână fracturate, dar și un traumatism cranio-cerebral extrem de puternic, ceea ce i-a făcut pe medici să îi provoace coma indusă, pentru a-i proteja creierul. Atacatorii sunt acum cercetați pentru vătămare corporală gravă, și cel mai probabil vor fi reținuți după care prezentați procurilor cu propunere de arestare preventivă.