BĂTAIE ÎN TRAFIC. Doi tineri au fost făcuţi KO după ce au atacat în trafic un luptător MMA VIDEO

Doi tineri au fost făcuţi KO de un şofer pe care l-au atacat în trafic cu bâtele de baseball. În final, s-a dovedit că şoferul atacat era... luptător MMA.

11 oct. 2017, 11:28
BĂTAIE ÎN TRAFIC. Doi tineri au fost făcuţi KO după ce au atacat în trafic un luptător MMA VIDEO

Întâmplarea a fost surprinsă de camera montată pe bordul unui autoturism aflat în spatele maşinii conduse de tânărul agresat care s-a dovedit a fi luptător MMA, scrie observator.tv.

Citeşte şi Scene şocante la un spital din Caransebeş. Un brancardier a fost bătut de trei tineri

Pe imagini se poate observa cum agresorii opresc în faţa maşinii celuilalt şofer, aflat la volanul unui Peugeot 206. La un moment dat, unul dintre tineri scoate o bâtă de baseball şi îl îndeamnă pe celălalt şofer să se dea jos din maşină. Pentru că acesta din urmă a refuzat, agresorul a început să îi lovească maşina, fapt care s-a dovedit a fi o greşeală… majoră.

Proprietarul Peugeot-ului s-a dat jos şi cu o singură lovitură de pumn a reuşit să îl trimită pe tânărul înarmat cu bâta de baseball în lumea viselor.

Citeşte şi Imagini şocante în centrul Capitalei. Un şofer este bătut cu pumnii şi picioarele după o şicanare în trafic VIDEO

A urmat apoi o luptă corp la corp cu prietenul tânărului făcut KO, iar la un moment dat agresorul este prins de gât. În numai câteva secunde, tânărul a leşinat, în timp ce luptătorul MMA agresat şi-a văzut în continuare de drum.