BĂTAIE între doi elevi de la un liceu din Ploieşti. Jandarmii au aplanat conflictul

Un conflict care a izbucnit între doi elevi ai unui liceu din Ploieşti a fost aplanat de un echipaj de jandarmi, în cauză fiind întocmit dosar cu acte premergătoare pentru lovire sau alte violenţe care a fost înaintat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

23 ian. 2014, 08:56
BĂTAIE între doi elevi de la un liceu din Ploieşti. Jandarmii au aplanat conflictul

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova difuzat joi, un echipaj de jandarmi care desfăşura activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale în zona liceului „1 Mai” din Ploieşti a aplanat un conflict izbucnit între doi elevi de 17 şi 15 ani din clasele a XI-a şi, respectiv, a IX-a.

Purtătorul de cuvânt al IJJ Prahova, Leonard Dragomirescu, a declarat că altercaţia a avut loc miercuri într-o sală de clasă, în pauza dintre cursuri. Conflictul a pornit de la nişte şicane apărute între cei doi, ajungându-se ulterior la altercaţie verbală şi conflict fizic, elevul de 17 ani lovindu-l pe cel mai mic.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru lovire sau alte violenţe care a fost înaintat Poliţiei Ploieşti în vederea continuării cercetărilor.