Bătaie între mai mulţi tineri pe o stradă din Craiova. UPDATE: cel puţin cinci reţinuţi

Un scandal între mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani a avut loc joi dimineaţă pe o stradă din municipiul Craiova, aceştia lovindu-se reciproc cu mâinile şi picioarele. Doi dintre tinerii implicaţi în scandal au mers la spital, iar unul dintre ei a provocat distrugeri tavanului din rigips.

29 aug. 2019, 08:25
Bătaie între mai mulţi tineri pe o stradă din Craiova. UPDATE: cel puţin cinci reţinuţi

UPDATE: Alţi cinci tineri au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni, pentru 24 de ore, după scandalul provocat, joi dimineaţă, pe o stradă din municipiul Craiova, în cazul unuia dintre ei fiind luată această măsură şi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. De asemenea, joi seara, un alt tânăr implicat în scandal fusese reţinut, el provocând distrugeri la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, vineri seara, poliţiştii Secţiei 4 Politie Craiova au reţinut pentru 24 de ore, cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, bănuiţi de încăierare si tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, joi dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din Craiova are loc o altercaţie între mai multe persoane.

„La faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie, care au restabilit ordinea şi liniştea publică în zona respectivă. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că între mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan, aceştia aplicându-şi lovituri cu pumnii şi picioarele”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că mai multe persoane identificate la faţa locului au fost duse la sediul secţiei de poliţie, în timp ce alţi doi tineri s-au deplasat pe cont propriu la un spital din Craiova, unde unul dintre aceştia a provocat distrugeri unui tavan din rigips.

Poliţia a intervenit şi în cazul acestui incident, cei doi tineri fiind conduşi la sediul unei secţii de politie, pentru continuarea cercetărilor. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.