Bătaie între pasagerii unui avion, în plin zbor. Mai mulţi bărbaţi au fost amendaţi cu 25.000 de euro VIDEO

Avionul a aterizat de urgenţă după ce mai mulţi bărbaţi, care mergeau la petrecerea burlacilor, s-au îmbătat şi s-au încăierat la bord.

29 feb. 2016, 17:15
Bătaie între pasagerii unui avion, în plin zbor. Mai mulţi bărbaţi au fost amendaţi cu 25.000 de euro VIDEO

Imagini uluitoare au fost filmate de un pasager la bordul unei curse aeriene de pe ruta Londra-Bratislava. Mai mulţi bărbaţi care mergeau la petrecerea burlacilor s-au îmbătat şi s-au încăierat la bord.

Circul s-a petrecut într-o aeronavă low cost, care decolase din capitala britanică, spre Bratislava, cu 170 de oameni la bord. Cei 12 tineri britanici, inclusiv viitorul mire, s-au luat la harţă, după ce s-au îmbătat.

Citeşte şi Petrecerea burlacilor la bordul unui avion. Aeronava a aterizat de urgenţă

Iniţial, echipajul nu a intervenit. La un moment dat, pilotul le-a cerut să se calmeze şi l-a apostrofat pe pasagerul care filma ce se întâmplă.

În final, echipajul a decis să aterizeze de urgenţă la Berlin, unde scandalagiii au fost reţinuţi de poliţia germană. În loc de petrecerea burlacilor, s-au ales cu amenzi de 25.000 de euro fiecare şi au fost daţi în judecată de compania aeriană, pentru că au pus în pericol siguranţa tuturor celor aflaţi la bord.