BĂTAIE la un târg auto din Ploieşti. Un tânăr, lovit cu toporul în cap VIDEO

A fost răfuială între două familii de romi, la un târg auto din Ploieşti. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit în cap cu un topor. Incidentul vine după ce anul trecut un bărbat din acelaşi clan cu victima a fost ucis de rivali.

13 sept. 2017, 12:03
BĂTAIE la un târg auto din Ploieşti. Un tânăr, lovit cu toporul în cap VIDEO

Războiul dintre două familii din Gura Ocniței pare fără sfârșit. După ce anul trecut capul unei familii a fost ucis chiar în fața porții de membrii clanului rival, acum un tânăr din aceeași familie a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi fost bătut cu bestialitate și lovit cu toporul în cap. Scenele s-au petrecut la un târg auto din Ploiești. Rudele victimei susțin că sunt terorizați și că se tem pentru viețile lor, scrie mditv.ro.

Răfuiala dintre cele două familii a avut loc chiar în mijlocul unui târg auto din Ploiești. Un tânăr a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit cu toporul în cap. Seif, așa cum era cunoscut în comunitate, a fost bătut cu bestialitate de familia rivală. Acum este internat la Spitalul de Urgență din Ploiești.

Citeşte şi Bărbat bătut cu pumnii şi picioarele în plină stradă, nimeni nu intervine VIDEO