Bătaie pe averea milionarei Israela Vodovoz. Ce pretenţii are Liviu Arteni la mai bine de o lună de la moartea fostei soţii

La mai bine de o lună de la moartea milionarei Israela Vodovoz, rudele încă îşi dispută averea acesteia. Şi-a făcut apariţia şi fostul soţ, care face dezvăluiri incredibile despre ultimii ani de căsnicie alături de milionară. Mai mult, acesta susţine că Israela i-ar fi lăsat drept moştenire mai multe terenuri pe care vrea să-şi construiască o fermă.

RomaniaTV.net
15 apr. 2018, 09:45
Bătaie pe averea milionarei Israela Vodovoz. Ce pretenţii are Liviu Arteni la mai bine de o lună de la moartea fostei soţii

La mai bine de o lună de la moartea Israelei Vodovoz, fostul soţ al acesteia a revenit în ţară. Liviu Arteni a povestit, într-un interviu la Antena Stars, cum a aflat despre moartea Israelei şi ce planuri de viitor are.

„Am văzut întâmplător că a murit. Nu mai eram eu, am sunat pe toată lumea. Sunt omul care bat la ușa cuiva și nu mi se deschide, nu mai bat. Așa a fost și cu ea. Au fost violențe, după am plecat și am luat autocarul. A preferat să se izoleze, vorbeam cu ea, apoi îmi închideam telefonul și nu mai comunicam. Sper să nu-i fi făcut rău. Între noi erau doar dialoguri tari, îmi reproșa lucruri legate de alcool. Nu eram cu ea pentru bani, lumea nu mă cunoștea. În ultimii doi ani începuse să fie agitată relația noastră” , a povestit Liviu Arteni la „Agenția Vip” de la Antena Stars.

Liviu Arteni a vorbit şi despre avere pe care i-ar fi lăsat-o fosta soţie. Israela Vodovoz i-ar lăsat mai multe terenuri pe care el își dorește să își construiască o fermă.

„Am patru terenuri la Călărași. E teren agricol, e ieftin. (…) Eu n-am vrut, am zis că sunt tânăr, nu țineam morțiș să mi le dea. În momentul de față, am spus că îmi plac animalele, aș vrea să am o fermă. Țin mult la asta” , a spus Liviu Arteni.

Potrivit avocatei milionarei, citată de România TV, Isaraela Vodovoz a lăsat un testament, iar fostul soţ nu ar mai avea dreptul la nimic.