Bătaie pe electrocasnice reduse de Black Friday. Vezi MAGAZINELE care organizează VINEREA NEAGRĂ VIDEO

Bătaie pe electrocasnice reduse de Black Friday. S-a întâmplat vineri dimineaţă la un magazin din Piteşti. Oamenii s-au aşezat cu noaptea-n cap în faţa magazinelor. Au plecat dezamăgiţi însă pentru că produsele puţine s-au epuizat rapid.

29 nov. 2013, 07:21
Bătaie pe electrocasnice reduse de Black Friday. Vezi MAGAZINELE care organizează VINEREA NEAGRĂ VIDEO

Cu noaptea în cap, aproape o sută de piteşteni s-au aşezat la rând în faţa unui supermarket care îşi anunţase cu mare fast reducerile de Black Friday. Să fie siguri că vor apuca să pună mâna pe un produs, oamenii s-au îmbulzit imediat ce uşile au fost deschise. Pentru Vinerea Neagră au fost electrice şi electrocasnice reduse chiar şi cu 50 %. Rafturile s-au golit imediat, însă cu toate astea au existat şi piteşteni care au plecat acasă cu mâna goală.

Aceeaşi poveste s-a repetat şi la Galaţi.

Chiar dacă mulţi retaileri au redus preţurile în 22 noiembrie, mulţi au ales să respecte tradiţia şi au pregătit oferte pentru ultima vineri din noiembrie. Sunt şi retaileri care au ales ambele variante şi, chiar dacă au făcut reduceri weekendul trecut, reduc preţurile şi în 29 noiembrie.

BLACK FRIDAY 29 noiembrie: Meniuri gratis la KFC

BLACK FRIDAY 2013. Reducerile continuă si pe 29 noiembrie, în adevarata zi de BLACK FRIDAY.

BLACK FRIDAY continua in magazinul online al Orange, pana pe data de 1 decembrie, compania anuntand in fiecare zi noi produse reduse.

BLACK FRIDAY 29 noiembrie: Vodafone România a început  sărbătoarea reducerilor de joi 28 noiembrie şi se va încheia duminică, 1 decembrie, oferind smartphone-uri la preţuri care încep de la 0 euro şi bonusuri în toată reţeaua de magazine precum şi pe platforma online.

BLACK FRIDAY 2013 va fi organizat de catre compania Apple atat in magazinele sale online, cat si in magazinele fizice de pe intregul glob, asa ca daca va aflati intr-o tara care are vreunul dintre ele si intentionati sa achizitionati un produs Apple, ar fi bine sa le faceti o vizita.

BLACK FRIDAY 2013 Evomag.ro reduce preţurile, din nou. „Dăm timpul înapoi” La noi e din nou Black Friday!”, este mesajul reprezentanţilor Evomag pentru cei care le vizitează site-ul. Retailerul anunţă că promoţiile de Black Friday se vor activa pe site în data de 29 noiembrie la ora 00.00. Oferta este variată: televizoare, imprimante, multifuncţionale, electrocasnice, jocuri etc.

BLACK FRIDAY 2013. Şi Metro anunţă reduceri de Black Friday între 28 – 30 noiembrie. Şi aici oferta este variată: produse de birotică şi IT, articole de bucătărie şi curăţenie.

Cei care au ratat reducerile la electronice şi electrocasnice de Black Friday în 22 noiembrie mai au o şansă. În 29 noiembrie Carrefour anunţă preţuri reduse la produse electronice şi electrocasnice.

BLACK FRIDAY 2013 – 29 NOIEMBRIE. Lidl organizeaza Black Friday pentru produse nonalimentare pe 29 noiembrie, magazinul urmand sa aiba reduceri de minim 50%.

Si magazinul IKEA organizeaza in acest an primul Black Friday si dedica, incepand cu data de 29 noiembrie, trei zile reducerilor care vor ajunge pana la 50%.

BLACK FRIDAY. Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal din România, organizează primul său Black Friday în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2013. 

BLACK FRIDAY LA HAINE

BLACK FRIDAY 29 NOIEMBRIE. Dacă eşti în căutarea unui cadou sexy pentru Moş Nicolae sau de Crăciun, îl poţi găsi la Tina R vinerea aceasta, de Black Friday.

BLACK FRIDAY 2013, pregătit de americani. Munţi de marfă aşteaptă să fie devoraţi FOTO IMPRESIONANTE

Black Friday 29 noiembrie: Ca urmare a numărului extrem de mare de comenzi înregistrat pe 22 noiembrie, cu ocazia Black Friday, NISSA a decis să-ţi răsfeţe clientelele cu încă un val de reduceri, în acest sfârşit de săptămână. Astfel, domnişoarele şi doamnele care nu s-au putut bucura de reducerile de oferite de Nissa, fie pentru că nu au putut găsi mărimea potrivită, fie pentru că pur şi simplu nu au avut timp să ajungă în magazine, au în acest weekend o nouă şansă de a cumpăra sute de modele din colecţia NISSA Toamnă-Iarnă, toate reduse cu 40%.

Dacă vreţi să cumpăraţi bijuterii, genţi şi tot felul de accesorii la preţ redus aflaţi că Meli Melo pregăteşte reduceri de BLACK FRIDAY 2013 în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie.