Bătăuşul din Ploieşti a stârnit furia lui Costel Corduneanu. „Să te ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine”

Robert Berechet, tânărul din Ploiești care a filmat în timp ce o tortura și umilea pe iubita lui de 17 ani, a stârnit revolta a milioane de oameni. Povestea lui nu a scăpat nici atenției lui Costel Corduneanu, care, extrem de revoltat, i-a transmis amenințări bătăușului.

07 dec. 2018, 12:18

Liderul clanului Cordunenilor este furios pe Robert Berechet, pe care l-a amenințat chiar public, scrie spynews.ro. „Bă, jegule ce eşti, Robert Gabriel, să te ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine!”, a scris Costel Corduneanu, pe pagina sa.

Citeşte şi Tânărul din Ploieşti care şi-a torturat iubita a fost arestat

În strună i-au cântat și prietenii virtuali, care s-au arătat la fel de indignați. „Costele, legat de cârligul de la maşină şi mers de la Iaşi la Bucureşti, să rămână numai oasele de el”, a fost completarea unui prieten.

Vă reamintim că Robert Berechet, un tânăr de 20 de ani din Ploiești, a fost arestat prezentiv pentru 30 de zile, după ce mai multe filmulețe violente în care își bate și chunuie iubita au apărut online. Fata, originară din Buzău, a reușit să scape și să se întoarcă la familia sa.