Bătrân ucis în bătaie pentru banii de pensie. Un vecin a avut un şoc când a intrat în locuinţa lui şi a găsit casa ca după un uragan

Caz şocant în judeţul Botoşani. Un bătrân de 76 de ani a fost ucis pentru banii de pensie. Trei tineri l-au bătut şi l-au strangulat pe pensionar până şi-a dat ultima suflare, apoi i-au luat banii din casă şi au dispărut. Oamenii legii au reuşit însă în scurt timp să le dea de urmă.

28 nov. 2016, 10:06
Bătrân ucis în bătaie pentru banii de pensie. Un vecin a avut un şoc când a intrat în locuinţa lui şi a găsit casa ca după un uragan

Crimă sălbatică comisă de trei tineri în satul Brehuieşti (Vlădeni). Hotărâţi să facă rost de bani, aceştia au ucis în bătaie un bătrân de 76 de ani, care tocmai îşi primise pensia.

Grozăvia s-a petrecut cel mai probabil în noaptea de marţi spre miercuri, când tinerii au aflat că bătrânul, care fusese miner la viaţa lui, tocmai primise pensia, undeva la 1.400 de lei.

Cum septuagenarul era singur în locuinţă, tinerii s-au dus peste el cu gândul să-l jefuiască. Au întrerupt curentul electric, după care au intrat în cameră şi l-au luat la bătaie. Pentru că vârstnicul a refuzat să le spună unde îşi ţine banii, unul dintre tineri l-a strâns de gât, iar ceilalţi au început să scotocească prin casă, după bani. Când s-au văzut cu prada, tinerii au plecat, dar septuagenarul, care suferise mai multe leziuni interne, a murit la scurt timp.

Potrivit monitorulbt.ro, trupul neînsufleţit al bătrânului a fost găsit vineri dimineaţă de un vecin, care, realizând că nu l-a mai văzut prin curte de marţi, a decis să-i facă o vizită. Scena găsită l-a îngrozit, iar vecinul a sunat imediat la 112. Locuinţa bătrânului arăta, însă, ca după un cataclism. Uşi scoase din balamale, mobilă răsturnată, lucruri răvăşite, iar trupul septuagenarului zăcea fără viaţă într-una din camere.

Cercetările s-au derulat contra timp, iar în urma investigaţiilor, anchetatorii au ajuns la Marius Andrei Şuhanea de 26 de ani, şi ulterior la Ionel Badalache. Puşi faţă în faţă cu probele, tinerii l-au deconspirat şi pe adolescent. Doi dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv, iar cel de-al treilea, în vârstă de 15 ani, a fost internat în vederea expertizării pentru stabilirea discernământului.

Citeste si> TRAGEDIE în Constanţa. Un paznic a fost ucis în bătaie