Femeie de 90 de ani, bruscată şi ameninţată de un poliţist. Motivul este halucinant VIDEO

Caz uluitor în Voluntari. O femeie a fost bruscată şi ameninţată de un poliţist venit să verifice o plângere. Filmarea a fost postat pe Facebook de către o tânără care s-a prezentat drept nepoata bătrânei. Ca urmare a apariţiei imaginilor în presă, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov a dispus verificări interne cu privire la modul în care polițistul a acționat la fața locului, agentul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

16 oct. 2018, 09:29
Femeie de 90 de ani, bruscată şi ameninţată de un poliţist. Motivul este halucinant VIDEO

Incidentul a avut loc în Voluntari. Poliţistul i-a cerut femeii de 90 de ani să-i comunice data naşterii, însă aceasta i-a spus că nu şi-o aminteşte. Enervat că trebuie să aştepte după bătrână, poliţistul a îmbrâncit-o şi ameninţat-o.

Toată scena a fost filmată şi postată pe Facebook de o nepoată a femeii în vârstă de 90 de ani. Femeia spune că bătrâna a avut probleme cu nişte vecini, iar aceştia ar fi chemat poliţia.

Ca urmare a apariţiei imaginilor în presă, Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

„La data de 15 octombrie 2018, în jurul orei 9:30, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Poliția Orașului Voluntari, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat verificări într-o lucrare ce avea ca obiect o stare de conflict între niște persoane care au domiciliul pe Bulevardul Eroilor, din orașul Voluntari.

Polițistul în cauză a procedat la legitimarea unei femei, implicate în acest conflict, iar întrucât aceasta nu a furnizat informații care să ducă la stabilirea identității, invocând diverse scuze și încercând să plece de lângă echipajul de poliție, polițistul a utilizat forța.

În urma acestui eveniment, persoana în cauză nu a fost rănită.

La data de 15 octombrie 2018, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov a dispus Biroului Control Intern Ilfov efectuarea de verificări, cu privire la modul în care polițistul a acționat la fața locului, în această cauză. În urma verificărilor efectuate de către Biroul Control Intern, s-a dispus declanșarea cercetării prealabile față de polițist.

Totodată, la data de 15 octombrie 2018, ofițerii Biroului Control Intern s-au sesizat din oficiu față de polițist, cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.”