Bătrână de 77 de ani, violată de un vecin. Femeia era VIRGINĂ

Şi-a păstrat o viaţă întreagă fecioria, însă acum, la bătrâneţe, un consătean a violat-o. Este vorba despre o femeie de 77 de ani dintr-un sat din Republica Moldova. Agresorul, un recidivist de 41 de ani, a mai violat o femeie din sat, însă a scăpat după ce aceasta l-a iertat.

RomaniaTV.net
05 iul. 2015, 12:18
Bătrână de 77 de ani, violată de un vecin. Femeia era VIRGINĂ

Femeia nu a fost măritată niciodată, aşa că s-a gândit să păşească la fel de pură şi pe lumea cealaltă. Nu a reuşit însă. Zilele trecute, un consătean a chemat-o la el, să serbeze împreună aniversarea surorii lui. Bătrâna a trecut prin clipe de groază.

„Nici una, nici două şi mă trânteşte jos. El după ani e în jumătate decât mine. El, voinic, m-a pus şi mi-a smuls broboada din cap, şi mi-a pus-o în gură ca să nu răcnesc”, a povestit femeia, citată de Publika.md.

După ce a batjocorit-o, bărbatul şi-a avertizat victima să nu spună nimănui despre cele întâmplate. Femeia a stat în cumpănă vreme de câteva zile, însă, în cele din urmă, a sunat la poliţie. Când l-au ridicat pe agresor, oamenii legii şi-au dat seama că au de-a face cu un recidivist.

„La un moment se află în arest preventiv pe un termen de 30 de zile. Făptuitorul îşi recunoaşte vina în totalitate”, a declarat poliţistul.

Bărbatul a făcut patru ani de puşcărie pentru viol, iar după ce a scăpat a violat o bătrână din sat. Femeia, însă, l-a iertat. Acum, violatorul riscă să ajungă din nou după gratii şi să-şi petreacă acolo următorii 12 ani.