Bătrână din Gorj, atacată de o haită de câini chiar în faţa blocului. Cum s-a terminat totul VIDEO

O bătrână din judeţul Gorj a trăit clipe de groază când a fost atacată de o haită de câini chiar când a ieşit din bloc. Animalele au trântit-o la pământ şi au muşcat-o de cap şi de picioare. În ultimul moment, un tânăr a reuşit să alunge animalele şi să o salveze pe femeie.

RomaniaTV.net
27 mai 2016, 06:48
Bătrână din Gorj, atacată de o haită de câini chiar în faţa blocului. Cum s-a terminat totul VIDEO

Bătrâna din Târgu Cărbuneşti tocmai ieşea afară, când câinele unui vecin s-a repezit la ea. În apropiere era şi o haită de maidanezi care s-au năpustit şi ei asupra femeii.

„Am fost trântită, am simţit bordura la ureche, am o tăietură, am copci. După aia s-a repezit la cap. Când l-au văzut ceilalţi, haita, au sărit, deşi ei mă cunoşteau”, a povestit femeia.

Câinii au muşcat-o de cap, de gât, de mâini şi de picioare. Din fericire, un tânăr care ieşise afară a văzut scena şi i-a sărit femeii în ajutor. Bătrâna a ajuns la spital şi acum are de gând să îşi caute dreptatea.

„Legislaţia este proastă. Ca să capturezi, să-l ţii, să-l congelezi în ideea în care moare şi să te duci cu el la Craiova să-l incinerezi, costă un căţel cam cât costă un porc de 120 de kilograme în târg, în jur de peste şapte milioane te costă un căţel. Suntem depăşiţi din punct de vedere al bugetului”, spune primarul din Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu.