Bătrâna din Reghin rănită grav în urma atacului fostului ginere, care i-a ucis fiica şi i-a incendiat locuinţa, a decedat în spital

Femeia de 85 de ani din Reghin înjunghiată de fostul ginere - care şi-a ucis fosta soţie iar apoi a incendiat apartamentul - a decedat, vineri, la un spital din Bucureşti, unde fusese transferată din cauza rănilor grave. Procurorii au precizat că bărbatul şi-a ucis fosta soţie cu 11 lovituri de cuţit.

13 apr. 2018, 10:17
Bătrâna din Reghin rănită grav în urma atacului fostului ginere, care i-a ucis fiica şi i-a incendiat locuinţa, a decedat în spital

Potrivit unui comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, vineri dimineaţă a decedat a doua victimă a atacului comis într-o locuinţă din Reghin, care a fost ulterior incendiată.

Este vorba de mama femeii ucise cu lovituri de cuţit de către fostul soţ. Victima de 85 de ani fusese transferată la un spital din Bucureşti, din cauza rănilor suferite, însă a decedat.

Conform comunicatului, bărbatul şi-a ucis soţia de 58 de ani cu 11 lovituri de cuţit, înainte de a dat foc locuinţei, şi şi-a înjungiat fosta soacră.

Citeşte şi: Divorţul i-a luat minţile. Şi-a înjunghiat soţia şi soacra, apoi le-a dat foc

Prima victimă a murit din cauza unei hemoragii puternice provocate de 11 lovituri de cuţit.

”Leziunile traumatice constatate în cursul autopsiei medico-legale, constând în plăgi multiple înjunghiate (în număr de 11, dintre care opt penetrante în cutia toracică şi cu leziuni pulmonare şi leziune transfixiantă cardiacă) s-au putut produce prin mecanismul de loviri directe repetate cu corp tăietor inţepător de tipul cuţitului (cu lăţimea lamei de doi centimetri şi lungimea de cel puţin 10 centimetri), iar cele la nivelul extremităţii cefalice prin mecanismul de loviri directe repetate cu corp dur-contondent şi au legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul persoanei. Poziţia verosimilă victimă-agresor a fost aceea de faţă în faţă, iar intensitatea lovituritor a fost mare”, precizează comunicatul.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că bărbatul ar fi incendiat locuinţa cu scopul de a ascunde urmele lăsate.

Presupusul autor, fostul soţ al femeii înjunghiate şi fost ginere al batrânei decedate la spital, a fost reţinut, vineri, pe stradă, în apropiere de blocul în care a provocat incendiul.