Bătrână ucisă şi incendiată de patru adolescenţi. Criminalii au dat foc la casă, ca să şteargă urmele VIDEO

O bătrână de 93 de ani a fost ucisă cu bestialitate, iar suspecţi sunt patru adolescenţi. Înainte să fugă, criminalii au incendiat-o pe femeie în speranţa că vor şterge orice urmă. Se pare că cei patru au vrut să-i fure banii femeii. Ei au fost reţinuţi de oamenii legii.

RomaniaTV.net
30 oct. 2015, 20:01
Bătrână ucisă şi incendiată de patru adolescenţi. Criminalii au dat foc la casă, ca să şteargă urmele VIDEO

Crima s-a petrecut în localitatea Negreşti. Vecinii femeii au fost cei care au dat alarma când au văzut apartamentul cuprins de flăcări. Pompierii au făcut însă o descoperire macabră. Au găsit-o pe proprietara locuinţei, o femeie de 93 de ani, moartă. Anchetatorii au stabilit că era înjunghiată de mai multe ori.

Oamenii legii bănuiesc că bătrâna a fost ucisă pentru bani. Apoi, pentru a şterge orice urmă, suspecţii au incendiat apartamentul şi au fugit. Înainte de atac, autorii ar fi smuls şi camera de supraveghere instalată pe un stâlp din faţa blocului.

Cei patru tineri cu vârste curpinse între 14 şi 19 ani au fost ridicaţi de poliţişti. Unul dintre ei este vecin cu bătrâna. Poliţia abia au reuşit să stea de vorbă cu el, băuse toată noaptea şi era incoerent.