Bătrâni torturaţi ca în Evul Mediu în zilele de Crăciun. Tâlhari aflaţi în căutare de bani le-au rupt degetele şi urechile

Doi bătrâni din judeţul Vaslui au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost atacaţi de tâlhari de sărbători. În căutarea banilor şi a bunurilor, tâlharii au torturat victimele.

28 dec. 2017, 13:07
Bătrâni torturaţi ca în Evul Mediu în zilele de Crăciun. Tâlhari aflaţi în căutare de bani le-au rupt degetele şi urechile

Un bărbat de 75 de ani din satul vasluian Banca a fost atacat în toiul nopţii de către un tâlhar care purta cagulă pe faţă şi era înarmat cu o toporişcă, scrie adevarul.ro. I-a cerut să îi dea toţi banii din casă. Cum victima nu avea bani, a căzut victimă furiei agresorului. Bătrânul a fost pur şi simplu torturat.

Citeşte şi Accident incredibil în Vaslui. Trei oameni, la un pas să fie spulberaţi de un şofer de 22 de ani VIDEO

Tâlharul i-a îndoit degetele de la mâini până i le-a fracturat, apoi a continuat calvarul rupându-i urechile. Agresorul a abandonat victima, în momentul în care a observat că în ciuda torturii nu a găsit nimic de valoare în casă. Grav rănit, septuagenarul a fost transportat la un spital din Iaşi. La Huşi, o bătrână de 87 de ani a fost atacată, tot noaptea, de doi indivizi necunoscuţi.

Aceştia au intrat în casa pe fereastră. După ce au răvăşit lucrurile şi nu au găsit ce căutau, s-au năpustit asupra octogenarei. De frică să nu fie omorâtă, bătrâna le-a indicat atacatorilor locul unde avea ascuns un sac în care de ani de zile şi-a strans toate economiile: 40.000 de lei.

După ce au luat banii tâlharii şi-au pierdut urma. Octogenara a fost transportată la spitalul din Huşi pentru îngrijiri. Poliţiştii desfăşoară cercetări în ambele cazuri, pentru prinderea agresorilor.