Bătută cu sălbăticie şi călcată pe cap într-o scară de bloc, o femeie a ajuns desfigurată la spital

Caz şocant în Fălticeni, judeţul Suceava. O femeie de 56 de ani a fost bătută cu sălbăticie şi călcată pe cap, chiar în scara blocului unde locuia . Agresorul a fugit de la locul faptei, iar victima a fost transportată la spital.

09 aug. 2017, 13:48
Bătută cu sălbăticie şi călcată pe cap într-o scară de bloc, o femeie a ajuns desfigurată la spital

O femeie în vârstă de 56 de ani, din Fălticeni, a fost bătută crunt de un individ necunoscut, chiar în scara blocului în care locuieşte. Incidentul a avut loc duminică la prânz, în jurul orei 12.30, în scara unui bloc situat pe strada Maior Ioan din municipiul Fălticeni. În momentul în care femeia a intrat în scara blocului, a fost atacată de un individ care a intrat imediat după ea.

Individul a lovit-o cu bestialitate în principal în zona capului, trântind-o la pământ. Potrivit monitorulsv.ro, ţipetele ei disperate au fost auzite de fiica şi soţul ei care se aflau în casă şi care au ieşit imediat să vadă ce se întâmplă. Ei au găsit femeia la pământ, plină de lovituri, însă între timp autorul agresiunii dispăruse pe uşa blocului.

Un echipaj al ambulanţei a preluat-o pe femeie şi a transportat-o de urgenţă la Spitalul Municipal Fălticeni. În urma evaluării făcute de medici, aceştia au luat decizia transferării acesteia la un spital din municipiul Iaşi, unde în cursul nopţii ce a urmat a fost operată de urgenţă.

Femeia nu-şi poate închipui de unde i se trage această nenorocire, pentru că nu avea duşmani, fiind acostată şi bătută cel mai probabil fără un motiv anume. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru identificarea şi prinderea celui care a bătut-o în asemenea hal pe femeie şi împreună cu familia fac un apel la cei care l-ar fi văzut pe individ prin zona blocului unde s-a petrecut agresiunea, să ofere orice informaţii care pot duce la prinderea lui.