Băutura-minune a toamnei care topeşte grăsimea abdominală

Chiar dacă vremea se răcește și scoți la purtare hainele care-ți acoperă zonele afectate de prezența țesutului adipos nu înseamnă că problema s-a rezolvat de la sine. Apelează cu încredere la băutura care îți va accelera metabolismul și te va vitaminiza!

21 sept. 2017, 06:40

 

În primul rând trebuie să fii conștient de faptul că trupul tău este al tău pentru toată viața și cum îl vei păstra așa îl vei avea. Lipsa unei alimentații corespunzătoare și pierderea nopților sau excesele nu vor face decât să încetinească metabolismul tău.

O dată clarificat acest aspect, mai trebuie precizat și faptul că unul dintre cele mai mari pericole pentru sănătatea ta este prezența grăsimii abdominale.

Încearcă să găsești un echilibru în toată rutina ta și ascultă semnalele transmite de corpul tău.

Mănâncă fructe dimineața!

Pentru a începe ziua în forță uită de cafeaua servită pe stomacul gol și apelează la un mic dejun sănătos, sațios care să îți furnizeze energia necesară.

Astfel, îți recomandăm că îți iei o veritabilă porție de sănătate din fructele de sezon de la mere, pănâ la struguri, le poți combina cu iaurt și cereale, nu ocoli nici fresh-urile sau smoothie-urile.

Potrivit Incrediblystunningpictures, există o combinație care te va scăpa de țesutul adipos din jurul abdomenului rapid și fără sacrificii foarte mari.

Tot ce trebuie să faci este să introduci în alimentația ta un mix plin de vitamine.

Mixul care accelerează metabolismul

Principalul ingredient din acest mix este fără doar și poate minunatul grapefruit, plin de vitamine și minerale, mai ales acum când vremea se răcește, vitamina C din fruct îți va consolida sistemul imunitar și va accelera procesul de ardere al grăsimilor.

Tot ce ai nevoie pentru a obține acest efect este să amesteci 1 cană de suc de grapefruit proaspăt cu 1 lingură de miere de albine și 2 lingurițe de oțet de cidru de mere.

După ce ai amestecat produsele, asigură-te că la 20 de minute după ce ai mâncat l-ai consumat. Menține acest obicei două săptămâni, după fiecare masă și apoi după o pauză de o săptămână poți să reiei obiceiul.

Beneficiul citricelor

În cazul în care nu ai un grapefruit  la îndemână, poți să înlocuiești  sucul de grepfrut cu cel de portocale sau de lămâie.

Având în vedere că toate citricele sunt extrem de bogate în vitamine mai ales C, A, B5  dar și calciu, potasiu și fibre, îi vei oferi organismului tău o adevărată gură de sănătate. Ca să nu uităm nici de beta carotenul și licopenul regăsiți în citricice, doi dintre cei mai puternici antioxidanți și indispensabili sănătății tale mai ales în sezonul rece.

Sucul de citrice este recunoscut pentru capacitatea sa de a reduce cantitatea de zahăr și de amidon din sânge.

Mierea de albine este un bun substitut pentru zahărul rafinat și este extrem de hrănitoare pentru corpul tău, în timp ce oțetul de cidru de mere te va ajuta să reduci pofta de mâncare și să ai senzația de sațietate un timp îndelungat.