Băuturile naturale care ard caloriile

Pe lângă sport şi adoptarea unei alimentaţii echilibrate și sănătoase, există câteva băuturi care stimulează metabolismul ca să ardă mai multe grăsimi și, de asemenea, previn retenția de apă.

RomaniaTV.net
12 sept. 2017, 08:33
Băuturile naturale care ard caloriile

Aceste rețete sunt ușor de făcut și au efecte pozitive asupra sănătății.

Smoothie de castraveți
Această băutură stimulează digestia. În plus, acționează mai bine dacă este băută cu jumătate de oră înainte de micul dejun.

Ai nevoie de:
– 1 felie ananas
– 1 castravete
– 1 cățel usturoi
– 1 felie vânătă
– 1 ridiche
– 50 ml apă

Mod de preparare:
Spală și curăță de coajă castravetele, usturoiul, ananasul, vânăta și ridichea. Pune-le feliile într-un vas, adaugă apa și apoi blenduiește-le câteva minute. Se bea pe stomacul gol.

Smoothie de portocală și grepfrut
Sucul de portocală și de grepfrut, împreună cu oțetul de cidru de mere, este perfect pentru stimularea metabolismului. Este recomandat să se bea pe stomacul gol, în timpul nopții. Atunci este mai eficientă.

Ai nevoie de:
– 1 cană suc de portocale
– ¼ cană oțet de cidru de mere
– ½ ceașcă suc de grepfrut
– ½ ceașcă ceai de mentă

Mod de preparare:
Pune toate ingredientele într-un vas și apoi amestecă în ele cu o lingură. Băutura obținută se împarte în două și se bea în timpul zilei.

Limonadă cu ghimbir
Rădăcina de ghimbir are foarte multe proprietăți: întărește sistemul imunitar, stimulează metabolismul și combate constipația. În combinație cu lămâia, ghimbirul te ajută să slăbești. Este recomandat ca băutura să fie consumată pe parcursul zilei.

Ai nevoie de:
– sucul de la 3 lămâi
– 1 litru apă
– ½ lingură ghimbir ras

Mod de preparare:
Într-un vas, amestecă sucul de lămâie proaspăt stors cu trei căni de apă. Într-un ibric, pune apă la încălzit și adaugă în ea ghimbirul ras. Acoperă-l cu o farfurie și lasă-l 5 minute să facă infuzie. Când ceaiul de ghimbir s-a răcit, amestecă-l cu sucul de lămâie și apa rămasă. Nu adăuga zahăr. Dacă vrei să îndulcești băutura, pune miere.

Slăbeşte rapid cu dieta de trei zile