Rezultat ŞOC în Liga Campionilor, UMILINŢĂ supremă. Real Madrid e prima FINALISTĂ

BAYERN - REAL LIVE LIGA CAMPIONILOR. Bayern Munchen a suferit cea mai drastică înfrângere pe teren propriu în cupele europene, 0-4 cu Real Madrid, şi părăseşte în genunchi Liga Campionilor, fiind eliminată în semifinale cu scorul general de 0-5.

29 apr. 2014, 15:53
Rezultat ŞOC în Liga Campionilor, UMILINŢĂ supremă. Real Madrid e prima FINALISTĂ

BAYERN – REAL LIVE LIGA CAMPIONILOR. Seară perfectă pentru Real Madrid, la Munchen, ibericii calificându-se en fanfare, după o pauză de 12 ani, în finala Ligii Campionilor.

A fost un meci al recordurilor, Cristiano Ronaldo devenind jucătorul cu cele mai multe goluri marcate între-un sezon de Cahmpions League (16), în timp ce Bayern bifează o premieră negativă, fiind cea mai drastică înfrângere suferită pe teren propriu, în istoria participărilor sale în cupele europene.

Sergio Ramos a fost eroul începutului de meci, el marcând de două ori cu capul, în urma unor faze fixe, iar soarta meciului a fost pecetluită de Cristiano Ronaldo, care a ridicat scorul la 3-0 în minutul 34. Umilinţa bavarezilor a fost desăvârşită de acelaşi Ronaldo, în ultimul minut, când a marcat din lovitură liberă. Real a câştigat astfel cu 4-0 pe terenul lui Bayern Munchen, iar pe 24 mai va juca finala, la Lisabona.

Adversara Realului din finală se va alege miercuri, în urma disputei Chelsea – Atletico Madrid (0-0 în tur).

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90 Finalul meciului.

Min. 90 GOOOL Cristiano Ronaldo, din lovitură liberă!

Min. 46 Guardiola a făcut o primă schimbare la pauză. Javi Martinez a intrat în locul atacantului Mandzukic, iar acum rolul de vârf îi va reveni lui Thomas Muller.

Min. 46 A început repriza a doua, Bayern trebuie să marcheze de cinci ori şi să nu mai primească gol, pentru a se califica în finală.

Min. 45 Finalul primei reprize la Munchen.

Min. 38 Cristiano Ronaldo e aproape de un golazo! Trimite de la distanţă, mingea îl depăşeşte pe Neuer, dar ţopăie peste poartă.

Min. 34 GOOOL Real Madrid! Contraatac letal al Realului, cu Cristiano Ronaldo la finalizare! Bayern este în genunchi!

Min. 20 GOOOL Real Madrid. Sergio Ramos mai înscrie o dată cu capul, în urma unei lovituri libere. Bayern – Real 0-2!

Min. 16 GOOOL Real Madrid. Sergio Ramos a reluat puternic cu capul în plasă, după un corner executat de Luka Modric. Bayern – Real 0-1!

Min. 9 Real are prima mare ocazie a meciului. Portarul lui Bayern a respins greşit cu capul o minge, în afara careului, iar Garteh Bale a reluat spre poartă de la mare distanţă, însă mingea a trecut alături.

Min. 1 A început meciul Bayern Munchen – Real Madrid.

COMPONENENŢA FORMAŢIILOR:

Bayern Munchen: Neuer – Lahm, Boateng, Dante Alaba – Schweinsteiger, Kross – Robben, Muller, Ribery – Mandzukic. Antrenor: Pep Guardiola.

Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão – Di Maria, Xabi Alonso, Modric – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Multă lume este de părere că Bayern Munchen – Real Madrid este adevărata finală a Ligii Campionilor 2014, acestea fiind cele mai bune echipe din lume în momentul de faţă.

Returul de pe Alianz Arena pleacă de la scorul de 1-0 pentru Real, însă maşina de fotbal bavareză pare capabilă să întoarcă rezultatul şi chiar să devină primul team din „era Champions League” care îşi apără trofeul. „Visăm să facem acest pas și să mergem în finala de la Lisabona„, spune antrenorul lui Bayern, Josep Guardiola, care la 43 de ani are deja în palmares două trofee ale Ligii Campionilor, cu FC Barcelona, cucerite în 2009 şi 2011.

Ştim că putem scrie istoria dacă vom câştiga finala„, spune şi Arjen Robben, omul căruia Bayern îi datorează trofeul de anul trecul, olandezul înscriind golul decisiv pe Wembley. pe de altă parte, Real Madrid aşteaptă de 12 ani să prindă o nouă finală, după ce Los Blancos au câştigat trofeul, ultima oară, în 2002. În urmă cu doi ani cele două adversare de azi s-au întâlnit tot în semifinale, bavarezii mergând mai departe în urma loviturilor de la 11 metri.

Istoria confruntărilor directe îi este favorabilă lui Bayern, care nu a pierdut la Munchen în faţa Realului, bilanţul întâlnirilor din Germania fiind de 8 victorii ale lui Bayern şi un egal.