BCR face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la BCR în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 08:21
BCR face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Oferta de muncă disponibilă la BCR

BCR angajează pe postul de Expert Risc – Agri & Retailers. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau experienţă relevantă în domeniul economic, vechime minimă în activitate de 5 ani, din care minimum 3 ani în instituţii financiar-bancare, cunoştinţe solide despre produsele de creditare corporate şi impactul parametrilor de risc în activitatea de creditare, cunoştinţe despre control şi monitorizare, managementul proiectelor, negociere şi comunicare, cunoştinţe cel puţin medii de engleză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de partener clienţi retail la Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post are un an experienţă în instituţii financiar – bancare, vânzări, relaţii cu clienţii sau call center, abilităţi de comunicare şi negociere, studii medii sau superioare.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de partener servicii clienţi la Focşani. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii sau superioare şi cunoştinţe medii de engleză. Detalii despre acest post găsiţi la acest link. 

Consultaţi la acest link lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR.