BCR face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la BCR în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
07 feb. 2018, 08:57
BCR face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Oferta de muncă disponibilă la BCR 

BCR angajează pe postul de partener clienţi retail. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii şi un an experienţă în instituţii financiar – bancare, vânzări, relaţii cu clienţii sau call center. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de manager relaţii clienţi micro.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin doi ani vechime în specialitate, din care un an experienţă în instituţii financiar-bancare.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de ofiţer chargeback. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, juridice sau tehnice, minimum doi ani vechime în domeniul plăţilor electronice şi al tranzacţiilor cu carduri, cunoştinţe medii de engleză.

Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de specialist back office. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani vechime în specialitate, din care cel puţin un an în domeniul plăţilor electronice şi al tranzacţiilor cu carduri. Are, de asemenea, cunoştinţe în domeniul activităţii prin intermediul cardurilor, cunoştinţe tehnice de bază şi de operare în domeniul terminalelor bancare de tip ATM, precum şi cunoştinţe medii de engleză.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de specialist documentaţie de credit. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau juridice, minimum doi ani vechime într-o instituţie bancară, într-o poziţie similară, sau într-o poziţie în cadrul unui departament de risc/analiză financiară/administrare credite. Are, de asemenea, bune abilităţi de negociere, cunoştinţe medii de engleză, cunoaşte reglementările bancare specifice domeniului de activitate.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

BCR angajează consilier juridic litigii. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare juridice, cel puţin trei ani experienţă în specialitate, din care un an în instituţii financiar-bancare. Are, de asemenea, cunoştinţe medii de engleză, abilităţi de negociere şi de convingere, de comunicare şi de structurare a informaţiilor.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

Consultaţi la acest link lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR.