BCR face angajări. Eşti eligibil dacă eşti cel puţin student în an terminal

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la BCR în această perioadă, dar şi profilurile profesionale căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
17 iul. 2017, 10:39
BCR face angajări. Eşti eligibil dacă eşti cel puţin student în an terminal

Oferta de muncă disponibilă la BCR

BCR angajează un candidat junior pentru postul de manager de risc.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau tehnice, are cunoştinţe minime despre riscul de credit şi cunoştinţe de statistică şi modelare. Ştie să lucreze în MS Office şi are cunoştinţe avansate de Engleză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează cu normă parţială pe postul de partener clienţi retail.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare absolvite sau în curs de absolvire, are abilităţi de comunicare şi negociere, are minimă experienţă de lucru cu clienţii, precum şi atitudine pozitivă.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de responsabil unitate retail.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin trei ani experienţă profesională, din care doi ani experienţă de muncă în instituţii financiar-bancare. Are, de asemenea, abilităţi de comunicare şi negociere şi cunoştinţe medii de Engleză.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest link şi la acesta.

BCR angajează un senior pe postul de analist de business. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin cinci ani vechime în specialitate, din care minimum doi ani experienţă de muncă în instituţii financiar-bancare. Are, de asemenea, cunoştinţe economice şi financiare, cunoştinţe despre piaţa bancară şi cunoştinţe legislative despre societăţile comerciale.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de account manager. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de lungă durată în domeniul economic sau juridic, are cunoştinţe medii de Engleză şi cel puţin un an experienţă de muncă, din care şase luni într-o instituţie bancară pe o poziţie similară.

Mai multe informaţii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

BCR angajează pe postul de designer soluţii core banking.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de Automatică sau Electronică, are cunoştinţe despre modelul operaţional pentru activităţile băncii, are cunoştinţe despre aplicaţiile informatice specifice domeniului de activitate, are cunoştinţe despre produse de modelare software, are cunoştinţe solide şi experienţă de lucru cu produse Oracle, cunoştinţe avansate de Engleză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR o puteţi consulta la acest link.