BCR face angajări. Iată posturile

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la BCR, dar şi profilurile profesionale căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
22 sept. 2017, 07:55
BCR face angajări. Iată posturile

BCR angajează pe postul de senior analist securitate IT.
Candidatul potrivit pentru acest post a obţinut licenţa în Automatică sau discipline similare în domeniul IT şi al securităţii IT, sau are experienţă de lucru echivalentă. Are, de asemenea, cel puţin trei ani vechime în activitate, din care minimum un an în zona de securitate IT şi cunoştinţe avansate de Engleză. Dovedeşte o bună cunoaştere a activităţii bancare, a reglementărilor legale şi interne specifice domeniului de activitate, o bună cunoaştere a domeniilor de securitate a informaţiei şi IT, cunoştinţe tehnice aprofundate din domeniile de administrare infrastructură IT, reţele şi comunicaţii, specializare securitate IT, protocoale de securitate şi criptografie, servere centrale şi sisteme de operare aferente, baze de date, middleware şi aplicaţii IT. Are experienţă de lucru cu sistemele folosite în operarea securităţii IT – SIEM, IDS/IPS, firewall, web application firewall, DLP, corelarea evenimentelor de securitate.

Detalii despre acest post găsiţi la acest link.

BCR angajează pe postul de specialist risc senior.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice de lungă durată, cel puţin trei ani experienţă, din care un an în managementul riscului, experienţă în definirea şi implementarea unor sisteme de informare pe bază de indicatori, experienţă în proiecte de risc, operaţionale şi IT la nivelul băncii; cunoştinţe avansate de operare PC (Excel, Power point, Oracle, Excel, Power point, Access); cunoştinţe avansate de programare (SQL, PL-SQL, SAS) şi administrare baze de date.

Amănunte despre acest post, la acest link.

BCR angajează pe postul de specialist afaceri documentare.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de lungă durată economice, cel puţin doi ani experienţă în insitutii financiar bancare, are cunoştinţe avansate de Engleză, abilităţi de prioritizare, de sinteză şi structurare a informaţiei. Are, de asemenea, excelente abilităţi de comunicare, organizare şi planificare, de redactare rapoarte şi e orientat către clienţi şi rezultate.

Informaţii suplimentare despre acest post, la acest link.

BCR angajează pe postul de manager implementare proiecte construcţii.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice de lungă durată (inginer constructor, mecanic), are cinci ani vechime în specialitate, din care trei ani în coordonarea proiectelor, experienţă relevantă în mediul bancar. Are, de asemenea, cunoştinţe avansate de Engleză, cunoştinţe de lucru în MS Word, MS Excel, MS Project, PowerPoint, cunoaşte legislaţia locală cu privire la controlul clădirilor, are cunoştinţe solide despre furnizorii, contractorii locali, are cunoştinţe solide şi expertiza cu privire la clădiri, cunoştinţe tehnice relevante pentru managementul de proiect.
Amănunte, la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR o puteţi accesa la acest link.