BCR face angajări în ţară. Caută oameni care au cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la BCR în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
04 apr. 2018, 08:09
BCR face angajări în ţară. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Oferta de muncă la BCR

BCR angajează pe postul de specialist contact center. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, ştie să lucreze la PC, are cunoştinţe medii de engleză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

BCR angajează pe postul de asistent manager. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum trei ani vechime în specialitate, din care doi ani în instituţii financiar-bancare, are cunoştinţe avansate de engleză, foarte bune abilităţi de comunicare şi negociere, atenţie distributivă, viteză de reacţie.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de specialist contabilitate carduri. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau tehnice de lungă durată, doi ani vechime în instituţii financiar-bancare, din care cel puţin un an experienţă în reconcilierea şi decontarea operaţiunilor cu Visa şi MasterCard. Are, de asemenea, cunoştinţe medii de engleză şi cunoştinţe despre piaţa bancară. 

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de sales dealer. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau tehnice de lungă durată, are minimum patru ani experienţă în instituţii financiar-bancare, din care minimum un an experienţă relevantă în vânzări. Are, de asemenea, cunoştinţe avansate de engleză, gândire logică, excelente abilităţi de negociere, de relaţionare, cunoştinţe generale despre pietele financare.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de director grup retail Cluj. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă managerială similară, minimum cinci ani vechime în instituţii financiar – bancare, studii superioare. De asemenea, nu a fost sancţionat disciplinar în ultimii zece ani.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează pe postul de arbitragist – clienţi instituţionali. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau tehnice de lungă durată, minimum un a experienţă relevantă în vânzări produse de trezorerie în instituţii financiar-bancare, cunoştinţe generale despre pieţele financiare, cunoştinţe de bază despre produsele de trezorerie. Are, de asemenea, cunoştinţe avansate de engleză, gândire logică, e orientat către clienţi, are excelente abilităţi de negociere şi relaţionare cu clienţii.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR o consultaţi la acest link.