BCR face angajări în ţară. Caută oameni care au puţin studii medii

BCR face angajări în ţară. Printre posturile pentru care face angajări se numără cele de partener servicii clienţi, specialist modelare risc de credit, manager relaţii clienţi microîntreprinderi, specialist credite retail, responsabil unitate retail, expert raportare contabilitate. Iată oferta de muncă la BCR şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
17 mart. 2017, 07:50
BCR face angajări în ţară. Caută oameni care au puţin studii medii

Oferta de muncă la BCR

BCR angajează partener servicii clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare (finalizate sau în curs de finalizare) sau studii medii economice şi cursuri de specializare în domeniul bancar, precum şi cunoştinţe medii de Engleză.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

BCR angajează specialist modelare risc de credit. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau tehnice (concentrate pe discipline cantitative: Statistică, Cibernetică matematică) sau experienţă echivalentă; are un an experienţă în sistemul financiar-bancar sau studii/proiecte în aria de dezvoltare de modele predictive; are cunoştinţe avansate de Engleză şi de programare SQL şi/sau R şi/sau SAS (sau WinBUGS) sau instrumente similare, dar şi  cunoştinţe avansate de operare PC. 

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează manager relaţii clienţi microîntreprinderi.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoştinţe avansate de Engleză, cel puţin doi ani experienţă de muncă, din care minimum un an experienţă în instituţii financiar-bancare sau în domeniul financiar-contabil.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează specialist credite retail. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau tehnice, cel puţin doi ani experienţă de muncă, din care minimum şase luni experienţă în instituţii financiar-bancare.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

BCR angajează pe postul de responsabil unitate retail. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin trei ani experienţă în domeniu, din care doi ani în instituţii financiar-bancare. Are, de asemenea, abilităţi de comunicare şi negociere şi cunoştinţe medii de Engleză. 

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BCR angajează expert raportare contabilitate. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, foarte bune cunoştinţe IFRS, experienţă în raportare financiară, cel puţin şapte ani experienţă în contabilitate, din care minimum trei ani în instituţii financiare-bancare, cunoştinţe economice şi financiare, cunoştinţe cel puţin medii de Engleză. 

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link. 

Consultaţi la acest link lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR.