BCR face angajări în ţară. Iată posturile

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la BCR în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
20 oct. 2017, 07:07
BCR face angajări în ţară. Iată posturile

Oferta de muncă la BCR

BCR angajează pe postul de manager de risc.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, cel puţin trei ani vechime în activitate, din care minimum doi ani în instituţii financiar – bancare. Are, de asemenea, cunoştinţe contabile şi de analiză financiară, cunoştinţe despre control si monitorizare, managementul proiectelor, are abilităţi de negociere şi comunicare şi cunoştinţe avansate de Engleză.

Detalii despre acest post găsiţi la acest link.

BCR angajează pe postul de coordonator transport şi consumer.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, experienţă relevantă în domeniul economic, cel puţin cinci ani vechime în activitate, din care minimum patru ani experienţă în instituţii financiar – bancare şi minimum doi ani în activităţi de conducere.

Amănunte despre acest post găsiţi la acest link.

BCR angajează pe postul de responsabil unitate retail.
Candidatul potrivit pentru acest post e energic, are experienţă în domeniul bancar şi în promovarea soluţiilor de creditare.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi la acest link.

BCR angajează pe postul de manager active senior.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare juridice, economice sau tehnice, cel puţin trei ani vechime în proiecte complexe de tranzacţii imobiliare, experienţă de lucru cu analiza documentelor juridice aferente unei proprietăţi, experienţă de lucru cu documentaţii cadastrale, experienţă în negociere şi cunoştinţe avansate de Engleză.

Detalii, la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BCR o puteţi găsi la acest link.