Bea apă de cocos timp de 7 zile. Vei fi uimit de ce se va întâmpla în organismul tău

Nuca de cocos este un fruct exotic, care are mai multe beneficii pentru organism decât ai crede. Dacă în urmă cu câţiva ani, era destul de greu să găseşti pe piaţă nucă de cocos, în zilele noastre, acest fruct se procură destul de uşor din marile lanţuri de magazine.

26 mai 2015, 06:38
Bea apă de cocos timp de 7 zile. Vei fi uimit de ce se va întâmpla în organismul tău

Dacă te obişnuieşti să o consumi zilnic, vei observa vizibile schimbări cu organismul tău. Te vei simţi mai bine şi vei avea impresia că trupul tău va renaşte, dacă vei consuma apă de nucă de cocos zilnic, timp de o săptămână. Această băutură conține o cantitate minima de grăsimi, ceea ce îți va permite să o bei în cantități mari, fără să ai vreo problemă.

Bea două pahare pe zi, timp de 7 zile şi vei simţi aceste schimbări în organismul tău, potrivit site-ului secretele.com.

– îți va întări sistemul imunitar, îți va vindeca infecțiile, îți va distruge bacteriile ce se regăsesc în organism, iar în cazul în care o vei consuma regulat, de acum înainte, îți va feri corpul de apariția bolilor cronice. 

– datorită conținutului ridicat de fibre, care este excelent în procesul general de digestie, vei reuși să-ți reduci nivelul acidului gastric care provoacă enervantele „arsuri la stomac”. 

– fiind un diuretic natural, te va ajută să slăbești, iar în cazul în care ai probleme la rinichi, acestea vor fi de domeniul trecutului. 

– proprietatiile ei antibacteriene îți vor curaţa tractul și vezica urinară, vor distruge toxinele și astfel vei scăpa de infecția urinară.

– îți va umple corpul de energie, reducând oboseală și somnolență, fiind foarte indicată persoanelor care fac sport de performanță. 

– nutrienții ce se regăsesc în apa de cocos vor reda pielii tale sănătatea de altădată, fără să mai fie nevoie să foloseşti cremele costisitoare și pline de chimicale. 

Aşadar ai o listă întreagă de motive pentru care ar trebui să incluzi apa de cocos în dieta ta zilnică. Încearcă şi nu vei regreta!