Beat şi fără permis, a lovit cu maşina patru persoane. Accidentul s-a produs în timp ce era urmărit de poliţie

Un şofer băut şi fără permis de conducere a provocat un accident rutier, sâmbătă seară, în localitatea Albota din judeţul Argeş. Bărbatul, care conducea un autoturism în care se afla şi un copil, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, iar după aproximativ un kilometru a lovit trei pietoni care coborau dintr-o maşină.

07 oct. 2017, 18:47
Beat şi fără permis, a lovit cu maşina patru persoane. Accidentul s-a produs în timp ce era urmărit de poliţie

Reprezentanţi ai Poliţiei Argeş au declarat pentru News.ro că şoferul a refuzat că oprească la semnalul poliţiştilor rutieri, iar aceştia au urcat în autospecială şi au pornit după el. La aproximativ un kilometru de locul în care poliţiştii încercaseră să îl oprească, şoferul a ieşit de pe banda de mers şi, în faţa ului local, a lovit trei persoane care tocmai coborau dintr-un autoturism.

În urma accidentului, toţi cei trei pietoni au fost răniţi, fiind duşi la spital. Ei erau conştienţi şii cooperanţi în mometul în care au fost preluaţi de către echipajele medicale. Şi copilul aflat în autoturism alături de şoferul care a provocat a fost rănit, el fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.