Beatrice Olaru, GEST ŞOCANT după ce a câştigat EXATLON 2. Ce s-a întâmplat între ea şi finalistul Alin Andonic în camera de hotel

Beatrice Olaru, câştigătoarea Exatlon sezonul 2, a răspuns acuzaţiilor privind faptul că nu i-a muţumit lui Alin Andronic în momentul în care a primit trofeul Exatlon.

11 ian. 2019, 17:24
Beatrice Olaru, GEST ŞOCANT după ce a câştigat EXATLON 2. Ce s-a întâmplat între ea şi finalistul Alin Andonic în camera de hotel

Beatrice Olaru a vrut să-i dea bani lui Alin Andronic chiar în camera de hotel din Republica Dominicană.

„Nu a fost un discurs învăţat. Când Cosmin Cernat mi-a spus să vorbesc am spus ce mi-a trecut prin minte. Am mulţumit mamei mele şi iubitului meu, pentru că ei reprezintă familia mea. Am fost emoţionată şi nu am mai apucat să muţumesc nici echipei, nu doar lui Alin. Mi-a părut rău că nu i-am mulţumit nici lui Cosmin. Dar nu am făcut-o cu intenţie”, a afirmat Beatrice Olaru.

EXATLON SEZONUL 3. „Faimoşii”, în echipă completă. Cine sunt cele 10 VEDETE de la EXATLON SEZONUL 3

„Alin nu a spus niciodată asta, dar după aceea, eu m-am dus în camera lui de hotel şi i-am spus că îl voi vizita curând în Germania şi că totul va fi bine!”, a spus Beatrice Olaru, explicând că astfel i-a dat de înţeles lui Alin că-i va da o parte din banii din premiul câştigat.