Bebeluş mort după botez, părinţii beţi petreceau lângă el

Un bebeluş de numai două luni a murit chiar în ziua în care a fost botezat. Nenorocirea a avut loc în cursul nopţii când părinţii şi rudele copilului petreceau în aburi de alcool.

15 feb. 2017, 07:02
Bebeluş mort după botez, părinţii beţi petreceau lângă el

Un bebeluş de numai două luni a murit după ce ar fi aspirat lapte, în timp ce părinţii şi cunoscuţii care au petrecut la botezul copilului s-au îmbătat criţă. Părinţii nu şi-au dat seama la timp că micuţul nu mai poate respira, iar când au sesizat, era deja prea târziu.

Echipajul de terapie intensivă a SMURD care a mers la locul solicitării a iniţiat manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat. Medicii nu au mai putit face nimic şi au declarat decesul.

„Copilul de două luni a fost găsit decedat, posibil aspiraţie conţinut alimentar. În locuinţă erau cinci adulţi cu eti­lism acut, care petrecuseră cu ocazia botezului copilului”, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, bebeluşul decedat era dintr-o familie de ţigani românizaţi. Copilul se născuse în decembrie şi nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Moartea micuţului este anchetată de repre­zentanţii IPJ Iaşi. Locuinţa în care a fost găsit bebeluşul era extrem de să­ră­căcioasă, după cum au arătat autorităţile.

Citeşte şi: O fetiţă de doi ani a murit din cauza rujeolei