Bebeluş născut cu semnele rănilor lui Iisus Hristos de la crucificare. Unii spun că semnele vestesc APOCALIPSA FOTO

Un bebeluș a venit pe lume cu semnele care imită 1 la 1 rănile lui Iisus Hristos. Acest caz a făcut mare vâlvă în lume, iar ce s-a întâmplat imediat după ce s-a născut a devenit subiect de dezbateri în presă.

29 iun. 2017, 11:19

Bebelușul cu semnele lui Hristos a venit pe lume în Filipine, iar mulți, inclusiv preoți, caută o explicație convingătoare pentru nașterea sa, scrie teotrandafir.com.

Băiețelul a fost botezat cu numele Jejomar Castillo. La scurt timp după ce a venit pe lume, pe corpul bebelușului au apărut semnele lui Hristos. Avea semnele de răstignire pe frunte (cauzate de coroana de spini) în palme și picioare (semne care amintesc de cuiele bătute pe cruce).

Citeşte şi Profeţia care prevedea Sfârşitul Lumii în 1651, mai actuală ca oricând. Eroare istorică de 360 de ani?

Cei mai temători spun că nașterea acestui micuț cu semnele respective ar anunța Apocalipsa, că însuși Dumnezeu l-ar fi trimis pe Pământ ca să ne amintească de mântuirea sufletelor noastre.

La scurt timp după ce s-a născut, medicii i-au făcut o serie de analize. Verdictul lor era cel așteptat de lumea științifică: micuțul s-a ales cu o boală a pielii extrem de rară.

Citeşte şi Rugăciuni de la Iisus Hristos pentru femeile care au fost înşelate de către soţi. Cum îi pot aduce înapoi la ele

Familia se roagă neîncetat din acel moment pentru sănătatea băiețelului, pe care mulți îl privesc ciudat. Acest bebeluș, spun unii, va avea un viitor destul de dificil.