Becali, mesaj pentru finul Borcea: „A treia nevastă e cu ghinion”

Valentina Pelinel si Cristi Borcea sunt in sfarsit impreuna, dorm in acelasi pat, se pot iubi cu adevarat. Gigi Becali, însă, arunca bomba si spune ca a treia nevasta este un blestem.

09 iul. 2018, 08:00
Becali, mesaj pentru finul Borcea: „A treia nevastă e cu ghinion”

Patru ani jumate și-au trăit dragostea printre gratii. Iubirea Valentinei l-a ajutat pe Borcea să treacă peste momentele grele și îi este recunoscător.

Valentina îl iubește necondiționat, chiar și fără acel inel care se cam lasă așteptat. Cât despre nuntă, deși se zvonea că o vor face imediat ce Borcea își va redobândi libertatea, acesta nu pare dispus momentan să renunțe și la statutul de bărbat aproape liber. Aspectele unei noi căsătorii au fost discutate și cu nașul său, Gigi Becali, care aruncă ipoteze halucinante. Acesta i-a spus că a treia căsătorie ar fi un blestem!

„Eu nu-l cunun încă o dată, o să vă spun un lucru, cununia e prima și a doua. Prima, e darul lui Dumnezeu, adică îți dă Dumnezeu un dar cu o nevastă. Dacă o lași pe prima, îți dă Dumnezeu din milă, se numește mila Domnului, a doua nevastă, ca să nu rămâi bărbat singur, îți mai dă și zice mila lui Dumnezeu. A treia, îi spune blestem. Eu nu cunun decât unul și a doua, a treia nevastă nu mai cunun pentru că cunun degeaba pentru că a treia nevastă nu e în lege, dacă nu e în lege, eu nu încalc legea.

El știe asta! I-am spus, ceea ce spun, spun la modul general. Tu ești finul meu, să nu te superi pe mine. A zis, nașule, știu că mă iubești, știu că spui la modul general și nu spui nimic împotriva mea. Numai că legea lui Dumnezeu, pe care o citesc în carte, eu așa o respect”, a zis Gigi Becali.

Altfel, nașul Gigi Becali mai recunoaște că blestemul cu care s-a pricopsit Borcea nu-i atât de rău. Ba chiar îl îndeamnă să aibă grijă de Valentina.

„Băi, nașule, am să-i recunosc lui Pelinel, eu i-am spus așa: bă, fii atent aici, Dumnezeu ți-a dat câteva palme, ți-a dat și câțiva pumni, că patru ani jumate e greu, dar ți-a Dumnezeu și business ca să-ți meargă în timp ce erai în pușcărie, că sunt unii care se distrug, bagă faliment, n-au ce mânca acasă. Dar tu ai bani, businessu ți-a mers. Numai că ai grijă acum, să ai grijă de fata asta dacă ai luat-o pe ea. Ai luat-o, ai luat-o… acuma ai grijă de ea. A zis că sunt conștient că dacă îmi bat joc de ea, după câte a făcut, că trăiesc datorită ei, mă bate Dumnezeu rău de tot. Am zis bine, să nu uiți de frica lui Dumnezeu”.

Până la nuntă, Borcea și Valentina vor pleca într-o lună de miere… sau o vacanță de relaxare. Mai apoi, milionarul trebuie să-și găsească echilibrul mental cu ajutorul psihiatrilor și al psihologilor.