Probleme noi pentru poliţistul-pedofil Eugen Stan. Fostul său şef l-a dat în judecată şi îi cere daune

Poliţistul pedofil Eugen Stan a fost dat în judecată de fostul şef! Ofiţerul, Rene Emanuel Vornicu, îşi acuză subalternul că i-a stricat imaginea după ce fostul agent de la "Rutieră" a fost arestat pentru agresiuni sexuale.

25 iun. 2018, 08:29
Probleme noi pentru poliţistul-pedofil Eugen Stan. Fostul său şef l-a dat în judecată şi îi cere daune

Eugen Stan, agentul de la „Rutieră” judecat pentru 18 fapte de agresiune sexuală, are şi alte bătăi de cap, scrie libertatea.ro. Fostul său şef, Rene Emanuel Vornicu, cel care a fost suspendat din funcţie după izbucnirea scandalului, l-a dat în judecată pe poliţistul pedofil şi i cere daune pentru că i-a stricat imaginea. Cei doi se vor confrunta în sala de judecată peste doar câteva zile, mai exact pe 3 iulie, atunci când va avea loc un nou termen în acest proces.

Citeşte şi Poliţistul Eugen Stan din Capitală, trimis în judecată pentru 18 infracţiuni de agresiune sexuală. Victimele aveau între 5 şi 38 de ani

Comisarul Vornicu a fost suspendat din funcţie după scandal

Comisarul Rene Emanuel Vornicu și-a pierdut postul din cauza fostului coleg de muncă, după ce acesta din urmă a fost prins, la începutul acestui an, la scurt timp după ce a agresat sexual doi minori, într-un lift al unui bloc din sectorul 5 al Capitalei.