BELGIA – ANGLIA LIVE acum. 2-0 Totul despre finala mică a CM 2018

Reprezentativa Belgiei a învins, sâmbătă, la Sankt Petersburg, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Angliei, în finala mică a Cupei Mondiale din Rusia. 

14 iul. 2018, 13:32
BELGIA – ANGLIA LIVE acum. 2-0 Totul despre finala mică a CM 2018

UPDATE. Belgia, locul 3 la Cupa Mondială, după ce a învins Anglia, scor 2-0



Belgia – Anglia Campionatul Mondial LIVE TVR 1 incepe astazi la ora 17:00 din Rusia, aceasta fiind finala mica a Cupei Mondiale, echipele luptandu-se acum pentru locul 3 in competitie, ambele avand meciuri foarte grele in faza semifinalelor.

 

Belgia – Anglia Campionatul Mondial LIVE TVR 1 aduce totusi fata in fata doua echipe foarte puternice, care au mandriile ranite in urma ratarii calificarii in finala, insa asta nu le va impiedica sa lupte in acest meci. Belgia – Anglia Campionatul Mondial LIVE TVR 1 ni-i pune in contrast pe jucatorii care au marcat cele mai multe goluri la turneul final pana in prezent, asa ca exista sanse foarte mari sa vedem un meci spectaculos. Ca sa fiu complet sincer, ma astept la un meci de fotbal deschis intre Belgia – Anglia Campionatul Mondial LIVE TVR 1, iar asta pentru ca niciuna dintre cele doua echipe nu prea mai are nimic de pierdut in acest punct, asa ca au toate motivele sa inscrie goluri.

Belgia – Anglia Campionatul Mondial LIVE TVR 1 are drept miza un loc nu foarte onorant in cadrul acestei competitii, iar desi ambele echipe vor dori sa castige meciul, din pacate lupta nu va fi la fel de acerba precum cea din finala. Belgia – Anglia Campionatul Mondial LIVE TVR 1 va ajunge si o echipa foarte obosita, englezii avand parte de un meci mai lung si de mai putin timp de odihna, asa ca va fi interesant de vazut in ce masura vor reusi sa sustina atacuri repetate la poarta belgienilor.